Ако сте шофьор...

Предложете празните места в колата си на доверени спътници с няколко клика! Лесно е!

Преди това... Регистрирай се!

Регистрацията е безплатна и бърза. Можете да се регистрирате като просто свържете Фейсбук профила Си с Превозвалник. Отнема само 5 секунди! Освен това, свързването на Фейсбук профила Ви с Превозвалник гарантира по-голяма достоверност и надеждност.

Превозвалник няма да публикува във Фейсбук профила Ви без Вашето съгласие.

1. Предложете превоз

Използвайте бутона Предложи превоз, за да въведете всички параметри на пътуването, което предлагате. Там ще можете да въведете местата за среща, тръгване и пристигане, както и възможните спирки по пътя. Изберете времето на тръгване, както и останалите опции – слушате ли музика докато пътувате, колко багаж можете да качите и позволявате ли превоза на домашни любимци.

СЪВЕТ! Предложете атрактивни и добре познати места за среща – това гарантира повече преглеждания на предложението Ви.

2. Вашите пасажери запазват място онлайн

Пасажерите за Вашето пътуване запазват мястото онлайн, като при всяка резервация Вие получавате SMS или имейл. Ще получите информация за пасажерите, резервирали място, както и контакти за връзка с тях. Така ще можете да уточните всяка подробност за пътуването директно с тях.

Чрез SMS и имейл известията може да следите в реално време всичко, което се случва с предложението Ви за пътуване.

3. Пътувайте заедно

Бъдете навреме на мястото на срещата и създайте добро впечатление на пасажера. Насладете се на споделеното пътуване, срещнете нови приятели и разширете общността на Превозвалник!

СЪВЕТ! Добавете снимка на автомобила си, както и Ваша снимка, за да може пасажерът да Ви разпознае без проблеми.

4. Съберете средствата за горивото от пасажерите и не се безпокойте за скъпата цена на горивата

За да бъде възможно най-справедлива услугата на споделеното пътуване, Ви съветваме да съберете уговорената сума по време на самото пътуване. Разбира се, не докато шофирате. Починете си за минути от шофирането и помолете учтиво пасажерите Ви за средствата. Не Ви съветваме това да се случва преди или след края на пътуването поради съображения за сигурност. Защитете както Себе си като шофьор, така и пасажерите.