Ако сте пасажер...

Намерте всички доверени шофьори и пътуващи във Вашата посока онлайн само за секунди, дори и в последната минута! Лесно е!

Преди това... Регистрирай се!

Регистрацията е безплатна и бърза. Можете да се регистрирате като просто свържете Фейсбук профила си с Превозвалник. Отнема само 5 секунди! Освен това, свързването на Фейсбук профила Ви с Превозвалник гарантира по-голяма достоверност и надеждност.

Превозвалник няма да публикува във Фейсбук профила Ви без Вашето съгласие.

1. Намерете и изберете пътуване

Изберете местата на тръгване и пристигане, както и датата на тръгване. От всички публикувани предложения изберете това, което най-много съвпада с Вашите предпочитания. Ако имате някакви въпроси, които шофьорът не е уточнил в предложението си, може да му зададете публичен въпрос. Този въпрос и неговия отговор е видим за всички останали потребители, преглеждащи предложението.

СЪВЕТ! Може да проверите профила на всеки един потребител и да се уверите, че той е надежден пасажер или шофьор. За да сте сигурни, че пътувате с правилните хора, Ви съветваме да проверите профилите на потребителите. Обърнете внимание на това дали имат снимка, кратка биография, както и рейтинга и коментарите, поставени за тях.

2. Резервирайте мястото си

Запазете мястото си в предпочитаното пътуване. Имате право да запазвате повече от едно място, като сте длъжни да уведомите шофьора за другия пасажер, чието място резервирате. Когато запазите място, шофьорът веднага ще получи SMS и/или имейл с Вашите данни. От Своя страна, Вие също ще получите неговите контакти за връзка– телефонен номер и възможност за изпращане на директно съобщение на платформата на Превозвалник.

При отмяна на пътуването ще Бъдете уведомени незабавно със SMS и/или имейл.

3. Пътувайте заедно

Бъдете навреме на мястото на срещата и създайте добро впечатление на шофьора. Не забравяйте да платите уговорената сума на шофьора – нито повече, нито по-малко! Насладете се на споделеното пътуване, срещнете нови приятели и разширете общността на Превозвалник!

СЪВЕТ! Добавете Ваша снимка, за да може шофьорът да Ви разпознае без проблеми.

Поставете рейтинг и коментар за шофьора и другите пасажери след края на пътуването. Така се качва шансът и други да поставят коментар за Вас и да бъдете препоръчани за следващи пътувания. Потребителските профили с актуални рейтинги и коментари са с по-високо ниво на доверие и надеждност и правят избора по-лесен.